نهالی زیبا

۱۴ بازديد

خرید نهال کبوده

درخت کبوده دارای چوب بسیار با‌کیفیت و بادوامی است که در صنعت چوب‌سازی کاربرد فراوانی دارد. از چوب این درخت در منبت کاری، کاغذسازی، هیزم و تهیه الورا استفاده می‌شود. اما به دلیل اینکه این درخت چندان شناخته شده نیست، توجه کمی به پرورش آن شده است. اما باید گفت این نهال نسبت به چنار ظاهر زیباتر اما قیمت مناسب‌تری دارد.

خاستگاه اصلی نهال کبوده مناطق شمال آفریقا، خاورمیانه و آسیای میانه تا غرب چین است. این نهال با نام‌های دیگر چون سپیدار، کلمبور و صنوبر کویری نیز شناخته می‌شود. این نهال در استان‌های مختلف نیز نام‌های متفاوتی دارد. برای مثال در آذربایجان، این درخت با نام‌های آغ گواخ یا آق قواخ معروف است. در استان زنجان نیز این درخت را، آلاچنار می‌نامند.

اگر شما مایل به کاشت نهال زینتی در باغ یا ویلای خود هستید، نهال کبوده با داشتن برگ‌های زیبا و خوشرنگ یک انتخاب عالی می‌باشد. حتی اگر شما به دنبال پرورش نهالی هستید که از چوب آن در صنایع چوبی استفاده کنید، ما به شما نهال کبوده یا همان سپیدار را معرفی می‌کنیم؛ زیرا قیمت نهال کاملا به صرفه است، اما در عین حال دارای چوب بسیار با کیفیت و ارزشمندی است. در ادامه مطالب، مشخصات درخت کبوده و نکات لازم برای کاشت و نگهداری این نهال ذکر شده است.

دلیل نام گذاری این درخت رنگ زیبای ان میباشد که سبز رنگ هست

درخت از لحاظ طول عمر نسبت به بقیه بیشترین طول عمر را دارد و شبیه به چنار است

درخت صاف رشد می کند و در طول رشد هیچ انحنایی ندارد

شکل ظاهری برگ: پشت تمام برگ این درخت نقره ای می باشد

کبوده ، دارای طول عمر بسیار طولانی و چوب مقاومی است ولی به دلیل کمبود اطلاعات کمتر مورد استفاده مصرف کنندگان قرار میگیرد در حالی که از لحاظ ظاهری و حتی قیمت از چنار بسیار باصرفه تر است

شرایط محیطی کاشت نهال کبوده:

کبوده در خاک های اسیدی . مرطوب با ضخامت کم بهتر رشد میکند. به خشکی و آب های نمکی مقاوم است. و برای رشد به نور زیادی نیاز دارد. و در سایه نمیتواند رشد کند. نهال کبوده به عنوان چنگل کاری در خاک های شور در مناطق بیابانی ایجاد بادگیر و جلوگیری از فرسایش خاکف بیابان زدایی و مکان های خشک و نیمه خشک کنار دره ها . رود خانه ها و کاربرد دارد. یکی از ویژگی های بارز نهال کبوده تغییر رنگ برگ در فصل پاییز به رنگ زرد طلایی است. پشت برگ های ابن درخت پوشیده از کرک و معمولا به رنگ سفید است.

نحوه کاشت نهال کبوده :

زمین مناسب برای کاشت کبوده زمین نباید سنگلاخی . شیب دار. یا باتلاقی و ماندآبی باشد ودر معرض باد های گرم و سرد قرار نداشته باشد. مناسب ترین خاک برای کبوده خاکی یکنواخت است که در صد رس آن کمتر از 29 درصد و بقیه سیلت باشد کبوده باید در مناطق آب گیری و با زه کش مناسب باشد. کبوده بسته به گونه و رقم شرایط محیطی متفاوتی را می پذیرد. کبوده نسبت به آب و هوایی گرم حساسیت بیشترد دارد. و گرما را نمی پذیرد.مناطق مناسب برای کاشت مناطق شمالی که آب و هوایی مرطوبی دارد مناسب است.

درخت کبوده اغلب در مناطق خشک و نیمه خشک در حاشیه رودها و مسیرهای آبیاری کاشته می شود و در مناطق سردسیری و معتدله هم کاشت آن ها رایج است. سپیدار به نام های مختلفی همچون کبوده، شال، آلاچنار و کلمبور نیز معروف است.

تفاوت کبوده بومی با تبریزی :

تفاوت اساسی کبوده بومی با درخت تبریزی علاوه بر شکل برگ و رنگ تنه در حالت شاخه هاست چرا که شاخه ها کاملا به تنه نمی چسبند در حالی که در تبریزی ها شاخه ها تقریبا چسبیده یا کاملا متمایل به تنه میباشد. هم چنین در تبریزی ها شاخه های پایینی معمولا به طور طبیعی خشک می شوند در حالی که در کبوده بومی این حالت به ندرت دیده می شود.

نهال تبریزی هر دو از یک خانواده (نهال صنوبر) هستند و شباهت‌های بسیاری دارند. از جمله شباهت این دو درخت، سرعت رشد و ارتفاع بسیار بلند آن است. همچنین چوب هر دو درخت بسیار مقائم و با دوام است. اما درختان کبوده و تبریزی با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. پوست و برگ درخت کبوده نسبت به درخت تبریزی روشن‌تر است. برگ‌ها و تنه درخت کبوده نسبت به درخت تبریزی، بریدگی بیشتری دارد.

تنه درخت تبریزی کاملا به صورت صاف و مستقیم رشد می‌کند، اما تنه درخت کبوده ممکن است کمی کجی داشته باشد. تفاوت دیگر درختان کبوده و تبریزی، در رویش شاخه‌ها است. شاخه‌های نهال کبوده با زاویه بازتر نسبت به تنه اصلی رشد می‌کند و تقریباً عمود بر تنه است. اما شاخه‌های نهال تبریزی نزدیک به تنه و موازی تنه رشد می‌کنند. همچنین در درختان تبریزی مشاهده خواهید کرد که معمولا شاخه‌های پایینی به طور طبیعی خشک می‌شوند، اما در درختان کبوده این حالت مشاهده نمی‌شود.

چوب درخت کبوده، نسبت به چوب درخت تبریزی سنگین‌تر است، در واقع می‌توان گفت که چوب درخت کبوده چگالی بیشتری دارد. اما در عوض نهال تبریزی رشد سریع‌تری نسبت به نهال کبوده دارد. بنابراین از لحاظ میزان تولید چوب و سودآوری، تقریبا یکسان می‌باشند.

نهالم زیباست

۱۶ بازديد

نهال غیر مثمر صنوبر نگرا ترکیه (تبریزی)

نهال صنوبر نگرا متعلق به خانواده صنوبریان است و درختی با شکل استوانه‌ای و برگ‌های سوزنی می‌باشد. این درخت در مناطق کوهستانی و سردسیری رشد می‌کند و دارای تحمل بالا در برابر سرما و خشکی است، بنابراین در آب و هوای سرد و خشک رشد می‌کنند. صنوبر نگرا معمولاً در خاک‌هایی با pH متعادل رویش می‌یابد. درختان صنوبر نگرا برای رشد نیاز زیادی به عمق زمین ندارند و می‌توانند در خاک‌هایی با رطوبت و عمق کم نیز رشد کنند.

صنوبر نگرا یک درخت چوبی است که برای ساخت مبلمان، کابینت و ابزارهای چوبی دیگر استفاده می‌شود. چوب این درخت دارای کیفیت بالا و مقاومت قوی است. همچنین، از رزین صنوبر نگرا می‌توان برای تولید روغن‌های عطری و درمانی استفاده‌کرد.

به‌طور خلاصه، صنوبر نگرا می‌تواند در صنایع مختلف مورد استفاده قرار بگیرد.

هم‌اکنون، با توجه به رشد و گسترش نهال صنوبر نگرا در ایران، می‌توان به‌راحتی این نهال را از بازار و نهالستان‌ها تهیه و خریداری کرد. افزایش تقاضا برای این نهال نشان‌دهنده این است که مردم و متخصصین باغبانی در ایران از مزایای این درخت و استفاده‌های مختلف آن آگاه هستند.

بهترین نهال غیر مثمر صنوبر نگرا (تبریزی)

هندوانه یا دُریاجان صنوبر نگرا بهترین نهال غیر مثمر صنوبر نگرا در ترکیه است. درختان هندوانه یا دُریاجان صنوبر نگرا به‌صورت فصلی میوه می‌دهند، که به‌عنوان یک منبع غذایی مهم برای پرندگان و حیوانات دیگر محسوب می‌شوند.

برگ‌های هندوانه یا دُریاجان صنوبر نگرا نیز خوش‌رنگ و بزرگ هستند.

تراکم خاک بالا می‌تواند مشکلات زیادی در ساختمان خاک ایجاد کند، مانند کاهش دفعات و میزان نفوذ آب، محدود شدن تهویه خاک، محدود کردن رشد ریشه‌ها و تأثیر منفی بر فاکتورهای بیولوژیکی و شیمیایی خاک. دُریاجان صنوبر نگرا با ایجاد سامانه پایدار ریشه‌ای، از میان بردن تراکم خاک و بهبود اجزای آن مانند محتوای آب و هوا و جذب عنصر معدنی به‌خوبی می‌تواند در کنترل تراکم خاک مؤثر باشد.

مشخصات نهال غیر مثمر صنوبر نگرا ترکیه (تبریزی)

صنوبر نگرا یکی از گونه‌های درختان صنوبر درخشان است. این گونه از درختان صنوبر دارای یک ساقه صاف و قوی است که سیاه رنگ می‌باشد. این نهال از شاخه‌های مستقیم برخوردار بوده است. قدرت رشد سریع این نهال باعث شده است که حتی ارتفاع آن به 80 متر هم برسد. می‌توان گفت این نهال با ارتفاع حدود 60 تا 80 متر و قطر 3 متر رشد می‌کند.

یکی از ویژگی‌های جالب صنوبر نگرا این است که رشد آن بدون خمیدگی است. به‌عبارت دیگر، در روند رشد خود هیچ تغییر جهت ندارد. این ویژگی باعث می‌شود که درختان صنوبر نگرا در خطوط منظم و فرم ایده‌آل رشد کنند و مناظر زیبایی را به ارمغان بیاورند.

این نوع برگ‌ها به‌خوبی با محیط طبیعی سازگاری دارند و با دیگر گیاهان و درختان در محیط زیست هماهنگی زیبا ایجاد می‌کنند.

این درختان به‌دلیل ساختار صاف و ارتفاع بالا، برای طراحی فضاهای سبز شهری، بوستان‌ها و حتی باغ‌های خصوصی استفاده می‌شوند و به محیط زیبایی و جذابیت می‌بخشند.

مقاومت نهال غیر مثمر صنوبر نگرا ترکیه (تبریزی)

نهال صنوبر نگرا به‌عنوان یک نهال مقاوم در برابر آفات شناخته می‌شود. به‌عنوان یک درخت بالغ، تنه‌های صنوبر نگرا سفت و استوار است و می‌تواند با شرایط و محیط‌های مختلف سازگاری داشته‌باشد. به‌خاطر مقاومت خود در برابر آفات، این درخت به‌شدت در معرض هجوم قرار نمی‌گیرد.

برگ‌های این درخت در هیچ فصلی از سال خشک نمی‌شوند و همیشه‌سبز و سالم می‌مانند. این ویژگی نشان از مقاومت درخت نسبت به شرایط محیطی مختلف دارد.

از آنجا که درخت صنوبر نگرا محصولی تولید نمی‌کند، نیز کمتر با آفات و بیماری‌ها مواجه می‌شود. این به‌معنای کاهش نیاز به سمپاشی مکرر و هزینه‌های نگهداری است. از این رو، خرید نهال صنوبر نگرا برای کشاورزان صرفه‌جویی در هزینه‌ها و نگهداری ساده‌تر را فراهم می‌کند.

به‌طور کلی، نهال صنوبر نگرا ترکیبی از مقاومت قوی در برابر آفات، مقاومت در برابر شرایط محیطی مختلف و کاهش هزینه‌های نگهداری و سمپاشی است، که آن را به یک گزینه مطلوب برای کشاورزان تبدیل می‌کند.

صنوبر نگرا یکی از گونه‌های درختان صنوبر درخشان است. این گونه از درختان صنوبر دارای یک ساقه صاف و قوی است که سیاه رنگ می‌باشد. این نهال از شاخه‌های مستقیم برخوردار بوده است. قدرت رشد سریع این نهال باعث شده است که حتی ارتفاع آن به 80 متر هم برسد. می‌توان گفت این نهال با ارتفاع حدود 60 تا 80 متر و قطر 3 متر رشد می‌کند.

یکی از ویژگی‌های جالب صنوبر نگرا این است که رشد آن بدون خمیدگی است. به‌عبارت دیگر، در روند رشد خود هیچ تغییر جهت ندارد. این ویژگی باعث می‌شود که درختان صنوبر نگرا در خطوط منظم و فرم ایده‌آل رشد کنند و مناظر زیبایی را به ارمغان بیاورند.

این نوع برگ‌ها به‌خوبی با محیط طبیعی سازگاری دارند و با دیگر گیاهان و درختان در محیط زیست هماهنگی زیبا ایجاد می‌کنند.

این درختان به‌دلیل ساختار صاف و ارتفاع بالا، برای طراحی فضاهای سبز شهری، بوستان‌ها و حتی باغ‌های خصوصی استفاده می‌شوند و به محیط زیبایی و جذابیت می‌بخشند.

نهال قشنگم

۱۶ بازديد

نهال کبوده

مشخصات درخت کبوده نهال کبوده دارای برگ‌های پهن و سبز می‌باشد که پشت برگ‌ها به رنگ نقره‌ای است. برگ‌های این نهال دارای سه قسمت بریدگی است که هر قسمت دندانه‌‌های نوک تیز دارد. درخت کبوده از درختان خزان کننده است و در فصل پاییز رنگ درختان به رنگ زرد طلایی تغییر رنگ می‌دهد.

 

خصوصیات نهال کبوده

عمر مفید این درخت 50 تا 70 سال است اما مواردی ذکر شده که این گیاه تا 300 سال به حیات خود ادامه داده است. نباید از نهال کبوده انتظار داشته‌باشید که در دو سال اول شاخه بدهد. ارتفاع این نهال در سال دوم کاشت به نزدیک 3 متر خواهد رسید. درخت کبوده در 6 سالگی به حداکثر رشد خود می‌رسد و تا ارتفاع 20 الی 30 متری قد می‌کشد.

اگر به برگ‌های این درخت توجه کنید، متوجه می‌شوید که در پشت این برگ‌های بزرگ و پهن سبز رنگ، رگه‌هایی از رنگ نقره‌ای موج می‌زند. البته باید به‌خاطر داشته‌باشید که درخت کبوده هم مانند بسیاری دیگر از درختان در پاییز و زمستان به‌رنگ نارنجی در می‌آید و لخت می‌شود.

تنه نهال کبوده در بسیاری از اوقات خمیده‌است. اگر به ساقه درخت کبوده دقت کنید، متوجه می‌شوید که چوب این گیاه می‌تواند طیفی از زرد مایل به سفید و خاکستری مایل به سبز را شامل شود. همچنین درخت کبوده روی پوست خود صمغی زرد رنگ دارد که میتوانید از آن در زمینه‌های مختلفی استفاده‌کنید.

خواستگاه این گیاه به آسیای میانه و شمال آفریقا بر می‌گردد اما انواع مختلف آن در همه نقاط ایران پیدا می‌شود. درخت کبوده نسبت به سرما و گرما مقاومت زیادی دارد. بنابراین اگر تمایل دارید که برای پرورش چوب و همچنین زینت دادن به باغ خود نهال تهیه کنید، این گیاه اصلا شما را به زحمت نمی‌اندازد. مقاومت نهال کبوده در برابر رشد در هر شرایطی فوق العاده است. به همین دلیل کبوده بهترین انتخاب برای کاشت درخت در مناطق خشک و گرم و همچنین مناطقی است که خاک شور یا قلیایی دارند.

 

شرایط مناسب کاشت نهال کبوده

زمان کاشت نهال کبوده باید به این نکته توجه داشته‌باشید که بهترین ارتفاع برای رشد این نهال در 50 الی 2000 متری سطح دریا اتفاق می‌افتد. به همین دلیل کاشت نهال کبوده در شهرهای بندری توصیه نمیشود. در صورتی که قصد دارید نهال کبوده را در مناطق خشک بکارید، سعی کنید که آن را در کنار جوی یا و مسیر آب قرار دهید.

همچنین باید در نظر داشته‌باشید که زمین‌های پر از سنگ و همچنین زمین‌هایی که مسطح نیستند و شیب همواری ندارند مناسب کاشت نهال کبوده نبوده و نتیجه دلخواه را برای شما به ارمغان نمی‌آورند. پیشنهاد می‌شود که زمان کاشت این گیاه زه کشی مناسبی برای حرکت آب در نظر بگیرید تا آب روان اکسیژن رسانی خوبی را به گیاه کبوده انجام دهد و بهترین رشد ممکن حاصل شود.

از مهمترین شرایط برای کاشت نهال کبوده، وجود نور کافی است. این گیاه توانایی رشد در مناطق سایه را ندارد و برای ادامه حیات به نور خورشید وابسته‌است. پس سعی کنید محل کاشت درخت کبوده را در پرنورترین قسمت زمین خود تعیین کنید. در صورتی که تمایل دارید بهترین نهال کبوده موجود در بازار را تهیه کنید، میتوانید همواره با ما در تماس باشید.

 

مراقبت‌های مورد نیاز نهال کبوده

درخت کبوده از آن دسته درخت‌های فوق العاده ایست که پس از سال دوم به مراقبت خاصی جز بریدن شاخه‌های اضافه و به‌اصطلاح حرص کردن نیاز ندارد! اما باید به‌خاطر داشته‌باشید که اگر می‌خواهید درخت کبوده شما بازده خوبی در زمینه چوب به‌همراه داشته‌باشد، باید در دو سال اول آبیاری منظم، از بین بردن آفت و چیدن علف‌های هرز را از یاد نبرید.

همچنین باید بین درختان کبوده حداقل یک متر فاصله بگذارید و به ریشه این گیاه اجازه دهید که در آب جاری تنفس کند. قطعا استفاده از آب راکد و بدون اکسیژن گیاه را پژمرده و ریشه‌های آن را پوسیده می‌کند. آبیاری مناسب برای این گیاه سه بار در ماه است. یعنی شما میتوانید هر ده روز یکبار به آبیاری نهال خود بپردازید. در صورتی که تمایل دارید با کیفیت‌ترین نهال کبوده در ایران را تهیه کنید، میتوانید روی ما حساب باز کنید.

درخت زیبای من

۱۷ بازديد

نهال گردو زود بارده چیست؟

درخت گردو، طرفداران قابل توجه ای دارد، به طوری که افراد یا به دنبال احداث باغ گردو هستند و یا اینکه اگر باغ میوه‌های مختلف دارند نیز، تمایل دارند تا در باغ خود درخت گردو نیز داشته باشند. به همین دلیل عموماً به هر باغ میوه‌ای مراجعه کنید، حتماً حتی در انتهای باغ نیز درخت گردو به چشم می‌خورد.

به طور معمول درخت گردو، درخت مقاومی است و اگر چه نیاز به مراقبت‌هایی هم دارد، اما به دلیل مقاومت زیاد، نیاز به آب کمتر و عمر طولانی و باردهی زیاد، عموماً مورد توجه قرار می‌گیرد. ولی نکته اینجاست که آیا درخت گردوی باکیفیت که زودبازده نیز باشد، وجود دارد یا خیر؟

اولین نهال گردو زود بازده در ایران، نهال گردو چندلر نام دارد:

یکی دیگر از نهال‌ های گردو زود بازده، نهال گردو چندلر است که بومی آمریکای شمالی است و از ارقام پربازده محسوب می‌شود. این نهال از سال اول به بار می‌نشیند و در زمان بلوغ از جهت میزان باردهی، سودآوری بسیار خوبی دارد. از ارتفاع 500 تا 1500 متری رشد مناسبی خواهد داشت و دیرگل است. این واریته به 1000 ساعت سرما نیاز دارد و دارای میوه‌ای بیضی شکل و نسبتاً متوسط بوده و مغز آن سنگین و پر و دارای کیفیت بسیار بالایی است.

در گردو چندلر نیز چون شاخه‌ های جانبی همه مولد هستند، میزان باردهی درخت بسیار مناسب است. مغز گردوهای چندلر بسیار روشن است و به راحتی از پوست جدا می‌گردد. ارتفاع درخت در این رقم تا 15 متر می‌رسد و به دلیل دیرگل و دیر برگ بودن نسبت به سرما و یخ‌زدگی مقاوم است. درخت گردو چندلر خود گرده‌افشان است، اما می‌توانید برای افزایش میزان باردهی از گونه گرده‌افشان استفاده نمایید.

گرده‌ افشان چندلر، واریته فرانکت است که به نسبت 95 به 5 کاشته می‌شوند. پایه چندلر، رقم است که در مقابل آفت خط سیاه، یکی از آفات گردو، مقاوم است. 

دومین رقم از بهترین نهال گردو زودبازده در ایران، نهال گردو فرنور می باشد:

درخت گردو فرنور بسیار پربازده و بارآور است، به طوری که هر درخت این گونه در سن 5 تا 7 سال حدود 50 تا 100 کیلو گردو، در سن 9 تا 10 سال تقریباً 200 تا 250 کیلو بار می‌دهد. این گونه در سن 15 تا 20 سال به راحتی به ازای هر درخت بین 250 تا 300 کیلو بار می‌دهد. خاستگاه نهال گردو فرنور فرانسه است و این نهال در ارتفاع 1500 تا 2300 متری به راحتی رشد می‌ کند و چون توان مناسبی در برابر سرما دارد و از ارقام دیرگل گردو می باشد که مناسب کشت در مناطق کوهستانی و سرد است.

میوه این گردوی فرنور، بزرگ و دارای پوست نازک و کاغذی و مغز آن سفید رنگ و بزرگ می باشد و وزن با پوست آن حدود 7 گرم دارد. نهال‌ های فرنور یکی از بهترین نهال گردو زود بازده، بوده و دیرگل هستند و به همین مناسبت نسبت به سرما بهاره و سرمازدگی دیر هنگام نیز مقاوم هستند. این نهال گردو فرنور اصلاح شده تلفیقی از فرانکت و گونه لارا است.

  1. نهال گردوی فرنور از سال دوم آغاز به محصول دهی می‌ کند و با توجه به کیفیت میوه آن و پربازده و زودبازده بودن، طرفداران بسیار زیادی دارد.
  2. این نوع درخت گردو در هر هکتار در زمان بلوغ خود تا 8 تن گردو می‌دهد.
  3. نهال گردو فرنور به گونه گرده‌افشان نیاز دارد و گرده‌افشان آن فرنت است.

    سومین نژاد از سری مناسب ترین ارقام نهال زودبازده، نهال گردو ژنوتیپ برتر آریا است:

    نهال گردو ژنوتیپ آریا نهال، نهالی است که از گونه‌های برتر و با کیفیت‌تر به دست آمده است و از جهت میزان باردهی، زمان باردهی و زودبازده بودن و مقاومت و کیفیت میوه و مغز آن عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد. نهال ژنوتیپ برتر، دارای میوه‌ ای با پوست کاغذی تر است که به آسانی از پوست سبز رنگ خود جدا شده و مغز آن نیز رنگ سفید و طعم بسیار عالی داشته و درشت و سنگین و چرب است؛ بنابراین چنین میوه با کیفیتی بازار بسیار خوبی خواهد داشت.

    همانطور که گفتیم؛ ژنوتیپ برتر مقاومت مناسبی در برابر آفات و بیماری از خود نشان داده اما به نسبت نهال فرنور مقاومت کمتری در برابر سرما از خود نشان می دهد. به طور معمول درختان گردو خود گرده‌ افشان نبوده و نیاز به رقم گرده‌افشان دارند، اما در نهال گردو ژنوتیپ آریا، خود نهال خود گرده‌افشان است و هر دو گل نر و ماده بر روی یک پایه قرار دارند.

    در این رقم، باردهی شاخه‌ های جانبی زیاد است و همین موضوع، عامل باردهی زیاد آن به حساب می‌آید. در کنار تمام مزیت‌های این گونه، ارتفاع کمتر آن نسبت به سایر گونه‌ها و پهنای شاخه‌های درخت از جهت گستردگی باعث دسترسی راحت‌تر هنگام برداشت محصول می‌گردد. نیاز سرمایی گونه ژنوتیپ برتر حدود 1500 ساعت است که به سلامت و رشد و باردهی آن کمک شایانی می‌ کند. برای کاشت این گونه می‌توان از اواسط پاییز تا اوایل بهار اقدام کرد.

    چند نکته در مورد انتخاب بهترین نهال گردو زود بازده:

    در زمینه انتخاب نهال های گردو مواردی را باید مدنظر قرار داد و رعایت کرد که از این قرار هستند؛

    • رعایت شرایط اقلیمی و آب و هوایی: یکی از موارد بسیار مهم که در میزان باردهی درخت گردو نیز تأثیرگذار است شرایط اقلیمی است که باید متناسب با آن نهال سازگار را برگزید. برخی از ارقام درخت گردو مناسب و سازگار با آب و هوای سرد و کوهستانی بوده و در نتیجه تاب‌آوری بهتری در هوای سرد دارند.
    • دیرگل و دیر برگ بودن: مورد دیگر توجه به دیرگل یا زودگل بودن درخت است. در مواردی که گونه درخت گردو دیرگل است، دچار خسارت و آسیب ناشی از سرمای دیر هنگام بهاره نشده و می‌تواند دوره سرما را پشت سرگذاشته و گل‌های خود و در نهایت میوه‌های خود را حفظ کند.
    • خاک و آبدهی مناسب: خاک مناسب که حاوی مواد مغذی جهت رشد نهال است و همچنین میزان آبیاری در رشد نهال مؤثر است و رعایت موارد مهم در این زمینه درخت را از آسیب‌های احتمالی و آفات حفظ کرده و در رشد درست و کافی آن و در نتیجه باردهی به موقع کمک می‌نماید.

نهالم

۱۶ بازديد

درخت گردو رقم چندلر یکی از شناخته شده ترین گونه های گردو در جهان است. نکته ی مهمی که برای پرورش چندلر باید مد نظر داشته باشید این است که گردو چندلر برای عملکرد حداکثری به تابستان های طولانی احتیاج دارد.

 

درخت گردو چندلر ، میوه هایی بسیار بزرگ با پوسته ی نازک و مغز سفید رنگ تولید می کند.وزن تقریبی هر عدد گردو چندلر با پوست چوبی 13 گرم و بدون پوست چوبی ، به صورت مغز 6.5 گرم است به عبارتی 50 درصد آن را مغز تشکیل می دهد و اندازه ی آن چهار سانتی متر است. 

 

مشخصات نهال گردو پیوندی چندلر نهالستان کبیری

  • منشا : 
  •  زمان برگ دهی : دیر برگ
  •  زمان گل دهی : دیر گل ، اوایل تا اواسط اردیبهشت در منطقه سامان
  •  زمان برداشت : دیر رس ، احتیاج به طول فصل رشد بالا
  • نحوه باردهی : جانبی - انتهایی
  • سن باردهی : سال اول بعد از پیوند
  • درصد مغز به پوست چوبی : 49 درصد
  • رشد رویشی : متوسط
  • سهولت برداشت : عالی
  • میزان چربی مغز : پایین
  • رنگ مغز : سفید
  • نیاز سرمایی : 700 تا 1000 ساعت دمای زیر 7 درجه سانتی گراد
  • خاک مناسب

    بهترین عملکرد در خاکهای لومی شنی با زهکشی خوب وپی اچ خنثی

  • گرده افشانی

    نیاز به رقم گرده افشان روند و فرانکوئت

  • پایه : رقم چندلر روی پایه های گردوی ایرانی پیوند زده میشود تا رشد بهتر ، مقاومت به بیماری بیشتر داشته باشد.

    طول عمر : چندلر از نظر طول عمر با درختان معمولی گرودوی ایرانی مشابه است. درخت گردو میتواند صد سال یا بیشتر عمر کند.

    زمان کاشت نهال : بسته به منطقه از اواخر پاییز تا اوایل بهار 

  • میزان باردهی نهال گردو پیوندی چندلر

  • تعداد میوه با پوست سبز در کیلو : 
    25 تا 35 عدد  

  • تعداد میوه با پوست خشک در کیلو:
    100 عدد در منطقه سامان ، در شرایط نرمال 80 عدد

نهال زیبای من

۱۸ بازديد

خرید نهال کبوده یا صنوبر کویرییکی از ویژگی های درخت کبوده خزان کننده بودن‌ آن است در واقع نهال کبوده جزو درختان برگریز و خزان کننده میباشد. درختان‌ کبوده در شرایط مناسب و ایده آل 5 الی 15 متر رشد خواهند داشت. برگ های درخت کبوده پهن بوده و دارای تنه ی نیمه خمیده میباشدو 

معرفی نهال کبوده یا صنوبر کویری

نهال کبوده دارای ویژگی ها و خصوصیات خاصی میباشد و باغداران قبل از خرید آن باید با این ویژگی ها و خصوصیات آشنایی کامل داشته باشند تا بتوانند باتوجه به نوع آب و هوا و اقلیم منطقه خود انتخابی درست انجام دهند. یکی از ویژگی های درخت کبوده خزان کننده بودن‌ آن است در واقع نهال کبوده جزو درختان برگریز و خزان کننده میباشد. درختان‌ کبوده در شرایط مناسب و ایده آل 5 الی 15 متر رشد خواهند داشت. برگ های درخت کبوده پهن بوده و دارای تنه ی نیمه خمیده میباشدو همچنین تاج درخت به صورت نیمه گسترده رشد میکند. یکی از خصوصیات زیبای درختان کبود تغییر رنگ برگ ها در فصل پاییز به رنگ طلایی میباشد که زیبایی و جذابیت بسیار بالایی به فضای اطراف خود میبخشد. ساقه های قدیمی در درخت به رنگ سبز پررنگ میباشند و جنسی ضخیم دارند.
ریشه های درخت کبوده در زیر خاک به صورت گسترده رشد میکنند اما عمیق نمیباشند.

 درخت کبوده در آسیای میانه،شمال آفریقا و چین وجود دارد. از دیگر ویژگی های درخت کبوده مقاومت آن نسبت به گرمای زیاد است در واقع در برابر سرما تا دمای منفی 15 درجه و در برابر گرمای بیش از حد تا دمای 50 درجه را تحمل میکند از این رو برای مناطق گرم و خشک مناسبت ترین انتخاب میباشد.

نهال درخت کبوده در برابر طیف گسترده ای از خاک و آب و هوا مقاوم است و در خاکهای شور، اسیدی و همچنین قلیایی رشد خود را ادامه میدهد با این حال در خاکهای اندک اسیدی ،مرطوب و دارای نفوذ پذیری بالا رشد بهتری خواهدداشت.
نهال کبوده برای رشد به نور فراوانی نیاز دارد و در مناطق سایه رشد چندانی نخواهد داشت.

درخت کبوده به دلیل دارا بودن چوب با کیفیت برای صنعت کاغذسازی ،تهیه الوار و نجاری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد از این رو درختی تجاری به شمار میرود.
درختان کبوده در اوایل عمر خود برای رشد بهتر به آب زیادی نیاز دارند از این رو آبیاری درختان در سالهای اول عمر خود یک نیاز حیاتی محسوب میشود.

مشخصات نهال کبوده

  • دسته: ارقام نهال کبوده
  • زادگاه: شمال شرقی آسیا _ 
  • عمر اقتصادی: بالا
  • ارتفاع درخت : تا 15 متر ارتفاع
  •  فواصل کاشت: 4/4
  • نوع درخت : تزئینی
  • شکل رشد محصول: درخت بزرگ

    مزایای خرید نهال کبوده از مجموعه نهالستان بیونهال

     1_مشاوره رایگان در زمینه احداث باغات نهال کبوده

     2_تضمین کیفیت محصول با ضمانت بازگشت کالا

     3_قبول و ارسال سفارشات به تمام نقاط کشور

     4_تبادل وانتقال فعالیت و تجربیات

     5_روش های اصولی و علمی کاشت نهال کبوده

     6_عرضه نهال باکیفیت و تضمین عاری از آفات

زیباتر بساز

۱۶ بازديد
نهال غیر مثمر صنوبر نگرا تبریزی نهال تبریزی، درخت تبریزی صنوبر، درخت ، شالک نام علمی: Populus  درختی است از راسته مالپیگیالس تیره بیدیان  نام آن به انگلیسی Poplar است. نهال تبریزی درختی برگریز است که برگ‌هایش پیش از ریزش رنگ طلائی روشن تا زرد به خود می‌گیرند. تبریزی‌ها همچون بیدها دارای مجموعه ریشه‌هایی بسیار قوی و نفوذگر هستند بنابراین آنها را نبایستی نزدیک به ساختمان‌ها و لوله‌ها کاشت. ارقام درخت صنوبر تفاوت صنوبر و تبریزی: صنوبر و تبریزی در ظاهر همسانند ولی زاویه شاخه‌ها در صنوبر بازتر و تقریباً عمود بر تنه بوده، در حالیکه در تبریزی شاخه‌ها نزدیک به تنه و به موازات تنه هستند. تبریزی درختی برگریز است. برگها سبز براق، پهن، یا لوزی نوک تیز هستند. پیش از ریزش رنگ طلائی روشن تا زرد به خود می‌گیرند. جوانه‌های آن زرد رنگ، معطر و چسبناک است. ارتفاع آن تا سی متر می‌رسد. شاخه‌های آن موجی و فاقد جهت‌های ریشه جوش است. تنه‌ی آن مستقیم رشد می‌کند و کم شاخه است و از این جهت برای تیر چوبی سقفها به مصرف می‌رسیده است. تا ۶ سالگی می‌تواند به بازده مطلوب برای برداشت چوب برسد. تکثیر درخت تبریزی از طریق قلمه صورت می‌گیرد. ارقام مختلفی از آن در ایران می‌روید. در تبریز با نام لشه قَلَمه مشهور است و در اکثراً باغات آن منطقه به عنوان مرز باغات و مزارع کاشته می‌شود. شهر گلپایگان دارای یکی از غنی ترین زیستگاه‌های است و تبریزی گلپایگان گونه‌ای منحصر به فرد است. در طب سنتی از برگ‌ها و سرشاخه‌های گل‌دار این گیاه برای درمان بواسیر،  روماتیسم،  نقرس و سیاتیک استفاده می‌شود. این گیاه مدر، ضد عفونی کننده و مقوی هاضمه نیز می‌باشد. سپیدار و تبریزی از یک تیره‌اند. ولی پوست سپیدار تقریباً سفید رنگ و پوست تبریزی قهوه‌ای تیره است. زاویه شاخه‌ها در سپیدار بازتر و تقریباً عمود بر تنه بوده، در حالی که در تبریزی شاخه‌ها نزدیک به تنه و به موازات تنه هستند. در یک اشتباه رایج عامیانه، درختان تبریزی و سپیدار را برخی درگفتار صنوبر می‌گویند تبریزی به نام هایی چون تبریزی آق قواخ و راجی معروف است. با توجه به شکل بسته تاج می توان آن را در فاصله هایی نزدیک هم کاشت. بیشتر قلمستان های انبوه صنوبر ( به ویژه در حاشیه رودخانه ها ) را این گونه درختان تشکیل می دهند.   فروش نهال تبریزی ،  نهال تبریزی اصلاح شده ، درخت صنوبر ، درخت تبریزی ، نهال صنوبر.

حیاط زیبا

۲۳ بازديد
 

صنوبر، درخت ، شالک نام علمی: Populus  درختی است از راسته مالپیگیالس تیره بیدیان  نام آن به انگلیسی Poplar است. نهال تبریزی درختی برگریز است که برگ‌هایش پیش از ریزش رنگ طلائی روشن تا زرد به خود می‌گیرند. تبریزی‌ها همچون بیدها دارای مجموعه ریشه‌هایی بسیار قوی و نفوذگر هستند بنابراین آنها را نبایستی نزدیک به ساختمان‌ها و لوله‌ها کاشت.

ارقام درخت صنوبر

تفاوت صنوبر و تبریزی:

صنوبر و تبریزی در ظاهر همسانند ولی زاویه شاخه‌ها در صنوبر بازتر و تقریباً عمود بر تنه بوده، در حالیکه در تبریزی شاخه‌ها نزدیک به تنه و به موازات تنه هستند.

تبریزی درختی برگریز است. برگها سبز براق، پهن، یا لوزی نوک تیز هستند. پیش از ریزش رنگ طلائی روشن تا زرد به خود می‌گیرند. جوانه‌های آن زرد رنگ، معطر و چسبناک است. ارتفاع آن تا سی متر می‌رسد. شاخه‌های آن موجی و فاقد جهت‌های ریشه جوش است. تنه‌ی آن مستقیم رشد می‌کند و کم شاخه است و از این جهت برای تیر چوبی سقفها به مصرف می‌رسیده است. تا ۶ سالگی می‌تواند به بازده مطلوب برای برداشت چوب برسد.

تکثیر درخت تبریزی از طریق قلمه صورت می‌گیرد. ارقام مختلفی از آن در ایران می‌روید. در تبریز با نام لشه قَلَمه مشهور است و در اکثراً باغات آن منطقه به عنوان مرز باغات و مزارع کاشته می‌شود. شهر گلپایگان دارای یکی از غنی ترین زیستگاه‌های است و تبریزی گلپایگان گونه‌ای منحصر به فرد است.

در طب سنتی از برگ‌ها و سرشاخه‌های گل‌دار این گیاه برای درمان بواسیر،  روماتیسم،  نقرس و سیاتیک استفاده می‌شود. این گیاه مدر، ضد عفونی کننده و مقوی هاضمه نیز می‌باشد.

سپیدار و تبریزی از یک تیره‌اند. ولی پوست سپیدار تقریباً سفید رنگ و پوست تبریزی قهوه‌ای تیره است. زاویه شاخه‌ها در سپیدار بازتر و تقریباً عمود بر تنه بوده، در حالی که در تبریزی شاخه‌ها نزدیک به تنه و به موازات تنه هستند.

در یک اشتباه رایج عامیانه، درختان تبریزی و سپیدار را برخی درگفتار صنوبر می‌گویند

تبریزی به نام هایی چون تبریزی آق قواخ و راجی معروف است. با توجه به شکل بسته تاج می توان آن را در فاصله هایی نزدیک هم کاشت. بیشتر قلمستان های انبوه صنوبر ( به ویژه در حاشیه رودخانه ها ) را این گونه درختان تشکیل می دهند.

 

فروش نهال تبریزی ،  نهال تبریزی اصلاح شده ، درخت صنوبر ، درخت تبریزی ، نهال صنوبر.

قیمت نهال تبریزی ، فروش اینترنتی نهال تبریزی ، قیمت عمده نهال درختان زینتی ، فروش عمده نهال درخت غیر مثمر .

اولین مطالب آزمایشی من

۲۱ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۲۰ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.